Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی شهردار کرمان از واگذاری مدرسه‌ی قدیمی شهرداری کرمان واقع در خیابان شهدا و همچنین بنای فرهنگی‌تاریخی «خواجه اتابک» به دو موسسه فرهنگی برای راه‌اندازی فرهنگ‌سرا و خانه‌ی فرهنگ شهروندی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محمد جهانشاهی در حاشیه سومین جلسه کمیته عالی نظارت بر راه‌اندازی مراکز فرهنگی مشارکتی شهرداری کرمان گفت: «براساس دستورالعملی که امسال با هدف ارتقا و افزایش مشارکت شهروندان در مدیریت شهری که نتایجی مثل افزایش سرانه‌های فرهنگی و توزیع عادلانه‌ی آن در شهر کرمان و نیز ارایه‌ی خدمات به‌صورت تخصصی در بر دارد، تدوین کردیم، سومین جلسه‌ی این کمیته برگزار شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی شهردار کرمان افزود: «بعد از مطالعه بر روی فضاهای موجود شهرداری برای توزیع متناسب و عادلانه‌ی خدمات‌ فرهنگی شهرداری، به دلیل کمبود نیروی انسانی، تصمیم به راه‌اندازی مراکز فرهنگی مشارکتی گرفتیم».

وی با بیان اینکه شهر کرمان به حدود 30 خانه فرهنگ مشارکتی نیاز دارد، گفت: «به این دلیل که نمی‌توانیم برای اداره‌ی مراکز فرهنگی جدید، نیرو استخدام کنیم، راه‌اندازی این مراکز برای شهرداری سخت و هزینه‌بر بود».

معاون شهرداری کرمان افزود: «به همین دلیل شورای اسلامی شهر کرمان در سال‌جاری راه‌اندازی مراکز مشارکتی شهرداری را تصویب کرد و در این راستا کمیته‌ی عالی نظارت بر راه‌اندازی مراکز فرهنگی مشارکتی شهرداری کرمان تشکیل شد تا مسیر برای راه‌اندازی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در فضاهای مشارکتی، اصولی و هموار شود».

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان ادامه داد: «در این خصوص با انتشار فراخوان، اعلام کردیم چه فضاهایی برای واگذاری به اشخاص، گروه‌ها و نهادهای متقاضی صلاحیت‌دار در اختیار داریم».

جهانشاهی با بیان این‌که اشخاص با ارایه‌ی رزومه و هدفِ کاری خود، درخواست خود را به این کمیته ارایه می‌دهند، گفت: «پس از بررسی رزومه، افراد صلاحیت‌دار به کمیته معرفی می‌شوند تا بعد از بررسی همه‌جانبه و ارزیابی نهایی در این کمیته، نتیجه اعلام شود».

وی افزود: «در سومین جلسه‌ی این کمیته، دو فضایی که برای راه‌اندازی خانه‌ی فرهنگ شهروندی و فرهنگ‌سرای مشارکتی، مناسب و آماده بودند، به اشخاص فعال و متخصص واگذار شد».

معاون شهردار کرمان ادامه داد: «یکی از این فضاها، مدرسه‌ی قدیمی شهرداری کرمان واقع در خیابان شهدا بود که مصوب شد در آن فرهنگ‌سرای شهروندی «فردوسی» جهت استفاده‌ی تمام گروه‌های سنی راه‌اندازی و جهت اداره به «اندیشه‌سرای فردوسی کرمان» متشکل از پیشکسوتان فرهنگی کرمان واگذار شود».

جهانشاهی بیان کرد: «همچنین تصویب شد که بنای فرهنگی‌تاریخی «خواجه اتابک» که ثبت ملی است، برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و میراثیِ محله‌محور، به مؤسسه‌ی میراث فرهنگی «کتیبه صلح» واگذار شود».

وی با اشاره به این‌که خوشبختانه هر دو مکان در بافت تاریخی شهر کرمان واقع شده‌اند، گفت: «با راه‌اندازی این دو مکان تا پایان سال، هم به سرانه‌ی فضاهای فرهنگی ما افزوده می‌شود و به دو برابر می‌رسد و هم توزیع فضاهای فرهنگی در شهر بهتر شده و به شاخص‌های استاندارد نزدیک‌تر می‌شود».

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان افزود: «با این نوع اقدامات می‌توانیم شاهد نقش بیشتر و شایسته‌تر گروه‌های مردمی در مدیریت فرهنگیِ شهر کرمان باشیم».

جهانشاهی ادامه داد: «مقرر شد مؤسسه میراث فرهنگی «کتیبه صلح» با راه‌اندازی خانه‌ی فرهنگ «خواجه اتابک»، و تعریف یک‌سری رویداد، پژوهش، و برنامه، مانند تشویق مردم محله‌ی «خواجه اتابک» و بعد مردم شهر به فعالیت‌های مربوط به احیا و حفاظت از میراث فرهنگی، نقش بنای «خواجه اتابک» را در مدیریت محله پررنگ‌تر کند و ارتباط مردم با این بنای تاریخی بهتر شود.».

وی بیان کرد: «امیدواریم با این اقدام، هم بنای «خواجه اتابک» به بهبود زندگی مردم محله کمک کند و هم مردم برای نگهداری بهتر «خواجه اتابک»، با شهرداری همکاری کنند».

معاون شهرداری کرمان با بیان این‌که فرهنگ‌سرای «فردوسی» نیز، به‌عنوان یک مرکز پژوهشی آموزشی در زمینه‌ی مفاخر، با تعریف رویدادها و برگزاری کنگره و بزرگداشت در خصوص مفاخر، فعالیت خواهد کرد، گفت: «بسیار خرسندیم که با این اقدامات، فضا برای حضور گروه‌ها و اشخاص مختلفِ متخصص و علاقه‌مندِ جامعه در مدیریت فرهنگی شهر کرمان باز شده است».

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری کرمان جهانشاهی معاون شهرداری کرمان راه اندازی مراکز ی مراکز فرهنگی شهرداری کرمان خواجه اتابک فرهنگی شهر شهر کرمان ی فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۰۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • عکس| نمایی متفاوت از مقبره نادرشاه در مشهد قدیم
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز