Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:26:07 GMT

مشکل اصلی احیای بافت قدیم کرمان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۵۰۷۰۷

مشکل اصلی احیای بافت قدیم کرمان چیست؟

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان گفت: مشکل اصلی در احیای بافت قدیم کرمان، اجرا نشدن طرح کاداستر و عدم شفافیت مالکیت ها در بعضی از املاک است.

به گزارش ایسنا،  محمدمهدی بلوردی، مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان در دیدار با نماینده ولی ‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان، با اشاره به اینکه محدوده بافت های فرسوده و تاریخی شهرهای استان در هم ادغام و همپوشانی دارند، اظهار کرد: در حوزه میراث فرهنگی و بافت های تاریخی شهرها تعاملات خوبی با اداره کل میراث فرهنگی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال در شهر کرمان بافت فرسوده خیابان فتحعلیشاهی در محدوده بافت کهن شهر کرمان واقع شده و مطالعه آن صورت گرفته است. تسهیلات ارزان‌قیمت در بافت فرسوده برای بازسازی و بهسازی داده می‌شود. سیاست دولت این است که به جای توسعه شهرها در خارج از محدوده، بافت‌های قدیمی و فرسوده در داخل شهرها احیاء شود.


وی در ادامه با بیان اینکه ساخت 500 کیلومتر بزرگراه در استان در دست اجرا داریم، تصریح کرد: استان کرمان از نظر طول بزرگراه‌ها رتبه سوم کشور را داراست. 40 کیلومتر از محور رفسنجان- سرچشمه- شهربابک آماده افتتاح است. این محور در سفر رئیس جمهور به کرمان افتتاح می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان با بیان اینکه بزرگراه کرمان – چترود - راور یکی از بزرگراه‌های اصلی استان است که در دست اجراست، تصریح کرد: پروژه های زیادی در حوزه راهسازی در استان در دست احداث است.

وی با اشاره به اینکه در کرمان حدود 1700 کیلومتر بزرگراه، 6450 کیلومتر راه فرعی و اصلی و حدود 5000 کیلومتر راه روستایی داریم، گفت: سال گذشته 120 کیلومتر بزرگراه در استان افتتاح شده است.

بلوردی با بیان اینکه مطالعه طرح‌های توسعه و عمران شهری بر عهده اداره کل راه و شهرسازی است، افزود: این طرحها پس از تصویب در مراجع قانونی جهت اجرا به شهرداریها ابلاغ می شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده